آه

آه

دنیا به دوستی بیشتری نیاز دارد
آه

آه

دنیا به دوستی بیشتری نیاز دارد

برای اولین بار، احتمال وقوع جنگ در حد سال ۸۲ بالا رفت

سال ۸۲ من تازه دانشجو بودم، و احتمال وقوع جنگ می‌رفت.
جنگ به ایران صورت نگرفت و در عوض چند اقدام انجام شد:
۱. قطار نیشابور منفجر شد1 که ترمیم ایستگاهش ده پانزده سال طول کشید. انفجار به قدری مهیب بود که صدایش پنجره های مشهد را لرزاند. در این اتفاق از نیشابور چندین مسئول شهید شدند
۲. آیت الله خامنه ای برای اثبات امنیت بندرعباس به آنجا سفر کرد و به آب انداختن ناوچه ای را امتحان کرد
۳. در سال 77 کنسولگری ایران (بخشی از خاک ایران) در افغانستان منفجر شده بود.
۴. در این سال آمریکا به عراق حمله کرد تا صدام حسین را بگیرد
4 شرط بالا رو برای بررسی وضعیت کنونی می آریم:
الف- شرط یک رو بررسی کنیم: انفجار قطار نیشابور قرار بود مشابه انفجار برج های دو قلوی 11 سپتامبر در کل جهان صدا کند. انفجار برجهای دوقلو با بازی جلوه های ویژه هواپیمایی جلوه کرد و بهانه ای شد برای شروع جنگ افغانستان-آمریکا. انفجار قطار نیشابور هسته ای قلمداد شد و اسرائیل و آمریکا اعلام کردند این انفجار هسته ای بوده و آنچیزی بود که دولت خاتمی از ما پنهان میکرده!
در مورد وضعیت کنونی (1403)، ترامپ قرار است با بهانه ای مشابه بیاید: ترور ترامپ هنگام سخنرانی که سی ان ان آن را به ایران نسبت داد.
ب- در وضعیت کنونی ما شرط دو را نداریم:
شهید رئیسی، اواخر اردیبهشت ۱۴۰۳ در همین سال که هستیم، بعنوان بالاترین مقام جمهور کشور با مجموعه خود از جمله وزیر امور خارجه، امیر عبدالهیان پرواز بی بازگشتی در کوههای جلفا، مرز جمهوری آذربایجان داشته و شهید برمیگرده2
آن مکان، بارها اشتباهی پرتابه های جنگی ارمنستان و آذربایجان در جنگی که بینشون بوده می افتاده.
ج- حادثه سقوط بالگرد رئیسی بعد از این افتاد که ما اعلام کردیم فرودگاهی که هواپیمای اسرائیل از آن پرواز به سمت سوریه داشته و مستشاران ما را در کنسولگری سوریه شهید کرده زده ایم.
دقت کنید مثل دوره خاتمی دست اندازی به کنسولگری ایران که به معنی خاک ایران بوده هم توسط اسرائیل در خاک سوریه صورت گرفته است.
سه شرط بالا را بعنوان یک پارامتر تکراری برای جنگهای تکراری بررسی کردیم و دیدیم که باز برای ایران تکرار شده اند. آمریکا به یک جنگی نیاز دارد و آن جنگ به احتمال زیاد مثل سال 82 با ایران است، و یا جنگ با کشور دهان پرکن دیگری که بتواند جای زخم خورده آمریکا برای فکر به حمله ایران را پر کند.
قبل جنگ خیانتها بالا میگیره:
دومین اتفاقی که در بالاترین سطح در این مدت افتاد شهادت اسماعیل هنیه بالاترین مقام کشور فلسطین در کشور ما ایران بوده. او موقع شرکت در مراسم شهادت سردار سلیمانی سال 98 به ایران می آید و پس از آن، اسرائیل از بازگشت او به غزه جلوگیری میکند. در این مدت یکسره بین قطر و ایران در رفت و آمد بود تا اینکه در مراسم تحلیف ریاست جمهوری مسعود پزشکیان، اسرائیل با موشک از داخل خاک ایران این مقام را ترور میکند.
امروز در وضعیتی متفاوت از قبل بسر می بریم. دیگر اینکه بگوییم چه اتفاقی برای حفاظت اطلاعات در ایران افتاده که این اقدام شرم آور افتاده نیست، الان در وضعیت بالاترین خیانتها هستیم.
فعلا رئیس جمهور منتخبمون (مسعود پزشکیان) به لطف شهادت رئیس قبلی گاف زیاد میده. مراجعه کنید به وبلاگ سلام دنیای آنور: https://heloworld.blogsky.com/
زمانیکه درباره خیانت‌های بنی صدر حرف می‌زدیم می‌گفتیم اشتباه بود یا خیانت؟
الان در آن شرایط راهبردی هستیم:جنگ پارتیزانی هست و نقطه زنی دارند. سرلشگرها، سرتیپها و مقامات نظامی کشورمان در بالاترین تهدیدها قرار دارند. بعنوان مثال جستجو کنید شایعه ای که درباره سرتیپ حسن کرمی پخش شد که یعنی در این جریان ترور اسماعیل هنیه، او را بازداشت کردند که بعد هم تکذیب شد.
این اولین باره که من از شرایط جنگی در حد سال ه‍شتادو دو و شاید بالاتر در این وبلاگ میگم. ضمنا بگم که این روزها بلاگرهایی مثل ما در بالاترین سطح خیانت هم قرار گرفتیم. هرکس هرچیزی درباره ما میداند لو می‌دهد تا دشمن بدین طریق به بالاترین مقامات دستیابی پیدا کند.
حال دیگر انتخاب با خودمان است. میتونیم از قدرتمان استفاده کنیم، بترسیم، و یا خیانت کنیم. مهره های بی ارزش کلا زده نمیشوند، ولی معنیش این نیست که دشمن کور هم نزند

بعدا اضافه کرد: الان که این مطالب رو می‌نویسم، در بالاترین حد خیانت هستیم. بلاگرهایی که پولشان را از خارج می‌گرفتند نمی‌نویسند. در عوض، بلکه برعکس. اگر من مثلا بگم اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در ایران ترور شد. اونها نهایتش دستورشون رو بنویسند که بهشون گفته شده بنویسند با بمب جاسازی شده زیر تختش شهید شده. نه اینطور هم نبوده. قشنگ با پرتابه شهید شده و شاهد عینی داریم.
مورد بعدی روزنامه هایی هستند که باورش الان سخته که همسو با رسانه های خارج یارانه بگیر میلیاردی همین دولت رئیسی بودند و امروز آنها شایعات را پخش میکنند. من کلیه مطالب تحلیل سیاسی خبر روزنامه کیهان را با سرتیتر «روز خبرنگار بر این خبرنگاران مبارک نیست»رو تایید نمی‌کنم، ولی مطالب جالبی داره.
در شرایط جنگی به منبع خبری درستی از درون نیاز داریم و اکنون من کمبود اون رو احساس میکنم.

بعدا اضافه کرد ۲: ما نیاز به روز کردن دانش جغرافیایی کشورمان در سطح جغرافیایی نیاز داریم. امروز، حتی اگر ناچار به صلح امام حسن باشد، ارزانترین و راحت‌ترین راه انتقال اطلاعات نظامی-سیاسی کشور کتابهای جغرافیای دانش آموزان است.



_______________

1-  انفجار بزرگ قطار نیشابور: انفجار قطار نیشابور، حادثه ای بسیار دلخراش بود که از آن به عنوان یکی از بزرگترین حوادث ریلی در جهان یاد می شود، با بیش از 300 جانباخته و صدها زخمی و مصدوم. انفجار قطار نیشابور در نزدیکی ایستگاه خیام در 17 کیلومتری شهر نیشابور اتفاق افتاد. ساعت کمی از 4 صبح روزچهارشنبه 29 بهمن سال 1382 گذشته بود که به ناگهان واگن های متوقف شده و بدون لکوموتیو که در کنار ریل های ایستگاه ابومسلم (سه ایستگاه قبل از نیشابور) قرار داشتند، فرار کردند و روی ریل اصلی به سمت مشهد به حرکت درآمدند و پس از مسافتی با قطار باری دیگری که حامل مواد شیمیایی و گوگرد بود در نزدیکی روستای دهنو هاشم آباد برخورد کردند. براثر برخورد اولیه واگن ها آتش گرفتند و گروه های مختلفی از آتش نشان ها به منطقه اعزام شدند تا آتش را که البته منشا درست آن را نمی دانستند، مهار کنند. در این بین بسیاری از مردم محلی از روستاهای اطراف، همراه با مقامات مسئولی مثل فرمانداری هم برای تماشا و کمک به محل حادثه آمدند. انفجار اول همه را جمع کرده بود تا انفجار دوم در ساعت 9.5 صبح رخ دهد. در انفجار دوم بیش از سیصد کشته و 450 نفر زخمی شدند. شدت انفجار به قدری بود که گودالی عمیق در محل حادثه به وجود آمد. در این حادثه مدیر کل راه آهن استان خراسان رضوی، فرماندار و برخی مسئولان اجرایی نیشابور به همراه 21 آتش نشان از شهرهای نیشابور، مشهد، درود، قدمگاه و مجتمع فولاد خراسان و خبرنگار محلی خبرگزاری جمهوری اسلامی جان خود را از دست دادند.
2- سید ابراهیم رئیسی خادم‌الرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعه‌سی» به سمت تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و با همراهان خود همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا(ع) به مقام رفیع شهادت نائل آمد. حجت الاسلام آل هاشم، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور و دیگر سرنشینان بالگرد حامل رئیس‌جمهور از دیگر شهدای این سانحه هستند.

خفت و خواری برای ایران

اسماعیل هنیه در قلب تهران شهید شد. پزشکیان نیومده اولین تبریکش رو دریافت کرد. قبل از اومدنش شهادت شهید جمهور رو باید تسلیت میگفتیم، با اومدنش شهادت اسماعیل هنیه. تو هیچ کدومشون هم این پزشکیان نقشی نداشته. چقدر پا قدمش برای اسرائیلی ها خوبه.

فلسطینی ها در سراسر زندگیشون با بالاترین جاسوس ها و خائنین طرف هستند، ولی همه اونها رو پشت سرگذاشتند و اتفاقی برایشان نیوفتاد. حالا تو تهران در روزی که اسما 36 اختیار به رئیس جمهورش داده میشه، یک فلسطینی می آید، اونهمه اروپایی و کشورهای دیگه می آید و هیچ کاریشون نمیشه، اونوقت یکی از معروفترین بالاترین مقام های فلسطینی می آید با موشک هدایت شونده ترور میشه. اونوقت الان احتمالا پزشکیان داره کیک و شیر میخوره!

بعد یک متنی هم آماده میکنه علیه اسرائیلی ها بیاد واسمون سخنرانی کنه، که مثلا من طرف فلسطینی ها هستم.

بعد میگن میریم انتقامش رو میگیریم. تهرانی ها یک چهار تا ترقه میفرستند و یک جوری موشک هایشون رو تنظیم میکنند و حتی درخت هم قطع نشه. نه ماهه منتظریم ببینیم این ایرانی ها یک کار بکنند، هیچ کاری نمیکنند.

زنده باد حکومت شیر و کیک



بعدا اضافه کرد: عکس العمل مردم جالبه. از صبح که آلودگی هوای شدید و بی سابقه داشتیم و حالا بوی بنزین همه جا رو گرفته. مردم انتظار گرونی بنزین رو دارند و دارند کاسه کاسه و بشقاب بشقاب بنزین جمع میکنند.

ما باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم، چونکه جنگ سرد بین چین و آمریکاست، اگر هم جنگ بشه ما چیزی نباید داشته باشیم

برای من این جمله عادی تکراری تقریبا ملکه شده که تلویزیون رو باز کنیم و یک مرد معمولا کت شلوار سفید کرم ایرانی تویش ببینیم که کل صفحه رو گرفته و چاق نشسته داره میگه:

ما باید از این فرصت ها استفاده کنیم، ارز در حال ورود به کشوره!

انگار هیچ کس هم اون پشت تلویزیون و رسانه حافظه ای نداده. همه از دم گوشی اندرویدیم، تلویزیون هامون هم اندرویده. نهایتش ۸۰ گیگ حافظه داره که اونم برای مصارف داخلیه

اگر بخوام همینجا تمومش میکنم که اصل مطلب رو گفتم، ولی من میرم این مصاحبه روزنامه ها رو تو اخبار میخونم که کلی حرف زده. مثلا همین نوذر شفیعی، هیئت علمی دانشگاه تهران، می‌گفت کشور ما سیاسی-امنیتی شده و کمتر باید خرج امکانات نظامی کنه! با همون اصل حافظه کوتاه ما، سیاسی بودن کشور اهمیتی نداره و امنیتی-نظامی فقط نباید باشه!

مصاحبه ش رو بخونید. اومد گفت که باید بین چین و هند رقابت درست کنیم و امنیت چابهار رو که برای هند فراهم کنیم و همینطوری چین دیگه می‌فهمه نباید گرگ باشه. می‌گفت ما چین رو همون قیافه افتاده دوست داریم. یک اصطلاحی هم استفاده کرد بعنوان low profile

بعد اومد گفت از نظر جنگی آمریکا و چین سه حالت دارند. یکیش اینه که جنگ گرم بخاطر ترس آمریکا از قدرت گرفتن چین باشه. دیگه جنگ گرم بخاطر قدرت گرفتن چین و وسوسه اش برای ورود به جنگ آمریکا باشه و سومی، حالت کنسرته که چرچیل گفته بوده باید جنگ سرد راه بندازیم.

همون‌طور که حافظه ماها جا ندارد. دیگه این هم شروع نکرد به رد کردن دو مورد اول، خودش دم سومی رو گرفت و فرض رو گذاشت برای جنگ سرد! همون جا هم اضافه کرد که ما ایرانمون خیلی سیاسی-امنیتی شده و باید بیشتر ایران تجاری-اقتصادی داشته باشیم.

می‌خواین خودتون برین اخبار تسنیم بخونید.

گفت جنگ سرد آمریکا-چین در پیشه و ایران باید بیشتر تجاری بشه.

یعنی اون آمریکا اومد تو کنسرت روسیه و منفجرش کرد1. این استاد دانشگاه چقدر حقوق میگیره؟ این اصلا جنگ روسیه-آمریکا و متحدینش رو تو حساب کتابهایش ندید.

آخر این هند بخواهد چابهار رو بگیره و ایران کریدور شمال جنوب بشه، نباید ما روسیه رو بعنوان مقصد این کریدور درنظر بگیریم و امنیتش رو تامین کنیم؟ 

امروز که المپیک تابستانی فرانسه ست این روس‌ها بخاطر جنگ با اوکراین از شرکت در مسابقات محرومند! آمریکا متحدینی در سراسر دنیا به اسم ناتو داره. این آمریکا داره از هوش مصنوعیش و انواع تکنولوژی های روزش در بهبود سلاحهایش که همه روزه میفروشه بهره میبره و ما اون وقت باید بگیم ما ایرانی تجاری-اقتصادی میخوایم! یک تعریف درست و حسابی هم از تجارت و اقتصاد هم نباید داشته باشیم.

نکته بعدی اینکه ما هنوز مشکل ارز رو حل نکردیم. من فقط یکی رو جلو دوربین میبینم میاد میگه ارز در حال ورود هست و ما باید فرصتها رو برای واردات دریابیم. 

هنوز خیلی ها هستند که نمیتونند نان به نرخ روز بخورند. در حال جهانی سازی قیمت ها هستیم، در حالی که میگیم خزانه دولت خالیه.

ما مشکل سیاست داریم. این آقای شفیعی چرا انقدر حرف میزنه یک کلمه نمیگه ایران اگر سیاسی-امنیتی شده، کمی اون پرچم سیاستش رو پایین تر بیاره تا ما تجاری تر بشیم؟! تقویت قوای نظامی که بیشتر به تجارت نزدیکه! من میگم سلاحی دارم. سلاح من چیه؟ بخاری نفتی! چیه؟ شعله پیک نیک. امروز برای کوهنوردی و طبیعت گردی استفاده ش میکنم، فردا اگر گرگی بهم حمله کرد شاید همون رو فقط داشته باشم که بزنم چشمش رو دربیارم. تو دوست داری اسمش رو بذار ایران امنیتی بالای کوه، یا هر چیز دیگه.

این چه طرز حرف زدنه. آدم تعجب میکنه این ها اسم خودشون رو میگذارند استاد و وقت و پول مردم رو حروم میکنند. میگه برجام رو گذاشتیم ولی یکباره ترامپ ظهور کرد و همه چیز نقش برآب شد. آخر الآن هم که ترامپ داره ظهور میکنه. 60% آرا همین الآن و هنوز آبان ماه نیومده، به نفع ترامپه. خب، پس این هم از سیاست. سیاست کم تقصیر ترین عضو خانواده ایرانیه که از همه بیشتر نقش بازی میکنه!

میگه که چونکه جنگ سرد بین چین و آمریکاست، اگر هم جنگ بشه ما چیزی نباید داشته باشیم! اصلا اون ترور ساختگی ترامپ و تهش CNN گفت کار ایران بوده، رو ماها چون حافظه ضعیفی داریم ندیدیم! شایعه است. شایعه پخش میکنن علیه خوبی های اصلاح طلبان و پزشکیان.

نه، جای تعجب نداره. از عمد هست. ما وقتی تلویزیون رو روشن میکنیم چیزهای دیگه ای هم تند تند داریم میبینیم. این پزشکیان نیومده و دست پاچه داره حکم جریمه میده. از جمله اینکه میگه کسب و کارهای کوچک اگر پروانه کسب نیارند یک میلیون جریمه میشن. انگار اون پروانه کسب رو تاحالا راحت و به جا میدادن که حالا ماها خواستیم نگیریمش. یا گفتن این جمله که ارز داره وارد میشه و باید وارد کنیم، هر چیزی داره وارد میشه و چه نیازی اصلا به تولید؟

تهیه ارز معمولا به روش های مختلفی صورت میگیره، ولی معمولا جمله ما باید از این فرصت ها استفاده کنیم به استفاده از ارز وارداتی در کاهش هزینه های اولیه واردات کالا اطلاق میشه. دوم اینکه این روزها به دلیل افزایش نرخ تورم، بالا رفتن قیمت دلار، و یورو و نوسانات ارزی بسیار ارزش پول ملی کشورمان بیش از پیش در حال کاهشه و همین نگه داشتن خود ارز خارجی در دست، سود آوره و هیچ هم وارد نکنیم ما باید از این فرصت ها استفاده کنیم.

بنظرتون خیلی طمع کار نیستن؟

هر روز این اتوبوس درون‌شهری ما از جای ایستگاه سنگ شبانکاره در میان صدها ساختمان عریض و طویل سنگ فروشی رد میشه و من نگاه میکنم حرص میخورم. چه سنگهای بزرگی همه از چین، اروپا و ایتالیا، آمریکای لاتین و برزیل وارد کشور می‌شوند و فقط کشتی می‌تونه واردشون کنه. اصلا شبانکاره فامیلی بوشهری هست. رد میشیم و منتظریم رو یکیشون نوشته باشه سنگ قبر گران قیمت و لاکچری! کاملا وارداتی، بخرید و سرای آخرتتان را پربار کنید. انگار خودمون سنگ نداشتیم. چون یادمون نیست که ما سنگ های کوه هامون رو هرتن هزارتومن فروختیم به شرق و غرب دنیا برش بخوره بیارن برامون سنگ قبرش کنن. تا ما بتونیم به قیمت میلیونی قبر بخریم.




__________

1- یک ماه قبل از شهادت شهید جمهور رئیسی، یعنی سه فروردین، یک حمله تروریستی به سالن کنسرتی در حومه مسکو، پایتخت روسیه میشه و دهها کشته و زخمی برجای میگذاره. از آنجایی که یک هفته قبل آمریکا هشدار داده بود که چنین اتفاقایی در روسیه در حال رخ دادنه، روسیه خواستار توضیح آمریکا میشه.